Mazgirt Anaokulu

Vizyon: Okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek yönetici,öğretmeni,öğrencisi,velisi ve personeli il takım olarak aynı hedefe doğru yürürken, geleceğimizin yapı taşlarını sağlam temellere oturtturmak ve çocuklarımızı 3 yaşından itibaren ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilgi ve beceriler ile donatıp onların geleceğe doğru istikrarlı adımlarla yürümelerinde en büyük ve en anlamlı desteği vermek

Misyon: 36-72 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel gelişimlerini en üst düzeyde destekleyerek, öz disiplin ve benlik saygısı gelişmiş,paylaşımcı,kendini ifade edebilen,kişisel ve sosyal sorumluluklarını taşıyan,gelenek ve göreneklerine duyarlı,değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan sanatsal duyarlılığı ve problem çözme becerileri gelişmiş,yaşama dönük bireyler yetiştirmeyi amaçlayan bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar:

Saatler: 08.30-13.30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mazgirtanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Afet Konutları Caddesi No1 Mazgirt/Tunceli

Adres - Yeni Mahalle Afet Konutları Caddesi No1 Mazgirt/Tunceli

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine 35 km uzaklıktadır.